Det var den dagen......

Upp halv sex, duscha och käka lite frukost samt samla ihopa allt för arbetsdagen....snön yrde ner i dag så jag körde ner och hämtade grabben hos sin Mamma och körde han till skolan...typ 500m*L* Ja man blir nog aldrig bättre! I väg till kontoret och plöja igenom mailhögen och samtalslistan efter påsken...snabbt i väg till banken för fixa lite bankärenden sen in i bilen och köra 10 mil t&r för ett kundmöte. Hemma igen vid 19.00, packa upp , svara på mail..laga lite mat, bada en snabb sväng, stryka kläder inför morgondagen då det bär av till Göteborg t&r....och nu är det sängläge....PS: Grabben ringde och frågade om jag kom ner och hämtade han i morgon då hans Mamma börjar tidigt...tja vad svarar man på det ...hihihi...Ha en bra kväll och var rädda om Er!

Alltid lika tråkigt...

Haft en underbar vecka och påsk med min "lille" grabb men nu har jag varit och lämnat han hos sin Mamma, då det är hennes vecka nu. Känns alltid lika tomt....!!!! Tänk att man kan älska en person så mycket!
Jag hoppas Ni alla haft en skön och trevlig Påsk!
Ha det bra!
"SingelPappa"

Storhandlat....

Då var kylen,frysen och skafferiet fullt ut till bristningsgränsen igen! Tycker det är rätt drygt att storhandla...massa människor, jäkla massa att packa upp och packa ner. Men jag älskar när allting är upp packat hemma...älskar och se kylen, frysen och skafferiet fullt med allt man bara kan tänka sig!
Sen är det ju så skönt att vad man än känner för så finns det hemma. Visst det blir dyrt som sören när man handlar men det blir betydligt billigare än att ströhandla.

Brukar alltid storhandla på samma ställe men tänkte prova något nutt varuhus denna gången. Så jag åkte till Willys i Mö..och det var inte riktigt sådär bra som jag väntat mig så jag blir nog trogen mitt gamla varuhus.

Nu skall jag och grabben ner och fixa till i källaren! Ha en trevlig Påsk!

Söker dig...

Jag vill hålla av dig, utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig, utan att äga dig.
Jag vill älska dig, utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig, utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek, utan att ställa krav och villkor.
Jag vill ge mig åt dig, utan att ge upp mig.
Jag vill leva med dig, bredvid dig, utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden

Långledigt........

Bara några timmar kvar till påsken...sen är man ledig 4 dagar isträck. Härligt!!! Skall bli skönt! Jag och grabben skall in och testa den stora skateboard"banan i Västra Hamnen/Malmö. Ja Pappa skall inte åka alltså.....då hade jag brytit både ben och armar*L*  
Nu får man bege sig i väg och handla hem 10kg godis så man är redo när påskkärringarna invaderar en över helgen! Ha en bra dag!

Är det bara jag...?

Har varit singelpappa nu snart i två år med min son som jag har som nämnt varannan vecka. Det regelverk som fanns när man bodde sk.  i en normal familj (Mamma,Pappa,Barn) har liksom lite försvunnit.

Missförstå mig inte, grundreglerna är kvar. Men han kommer undan med saker som han aldrig skulle gjort när jag levde med hans Mamma. Och det värsta är att han kommer undan med det med mitt leende på läpparna!
Finner mig själv också handla mycket mer till honom även om inte alltid ekonomin tillåter det:-)
Relationen med min son har utvecklats till det bättre i rasande fart men ibland blir jag lite orolig över att jag skämmer bort han alldeles för mycket. Hans Mamma brukar "anklaga" mig för detta.
Är där några fler singelföräldrar som känner igen sig i ovanstående bild?

Nåväl bara lite tankar och funderingar innan det var dags att krypa till kojs. I morgon har jag och grabben en aktiv dag med fotbollen. Ha det bra där ute i cyberspace!

Ännu en morgon.....

Man blir ju så trött på detta väder! Trodde ju att våren var nalkande....Men se så fel man fick. Tur man inte bytit till sommardäck än i varje fall. Nu skall man köra grabben till fritids och sen sätta sig i bilen och köra 2h till ett möte. Men hörde precis på radion att där varit en massa olyckor så jag antar att bilturen kommer bli lite längre äns så...jippie!

Och nu kom grabben på att han hade glömt vantarna nere hos sin Mamma, javisst är morgnar underbara!!
Ha det bra och kör försiktigt! 

Solresor för ensamstående med barn....

Är på jakt med ljus och lykta efter något resebolag som arrangerar solresor för ensamstående föräldrar. Föredragningsvis All Inclusive. Tips & Råd någon? Tack på förhand!

Äntligen min vecka...

Då var det äntligen min vecka att ha grabben igen. Visserliggen har jag tur som bor i samma by som han samt jag har en bra relation med hans Mamma men det är ändå så skönt att ha han hemma.

I kväll har vi inte gjort mycket speciellt förutom bara myst och umgåtts efter jag hämtat han på fritids.  Vi hade tänkt åka och spela lite boll på idrottsplatsen men det satta vädrets makter stopp för.........

Må väl!

Boss Collection

Kan inte hjälpa det  men är ett stort fan av Hugo Boss. Stilrent & klassiskt!!
Kolla in nya kollektionen på www.boss.com

Skåneland!

I morse när jag körde in till jobb sken solen, och nu när jag tittar ut är det mer eller mindre halv snöstorm! Jag som precis packat ner grabbens vinterkläder!! Jaja det blir väl bara till att packa upp dem igen*PUST*

Märkesjeans!

För alla Er som bor i Skåne kan jag varmt rekommendera ett besök på Svedala Outlet om Ni är ute efter märkesjeans till shyssta priser. Var där häromveckan och de hade bokstavligen alla kända jeansmärken till princip halva priset!

Deras övriga klädesutbud var väl inget direkt att hänga i granen, men som sagt för dig som är på jakt efter märkesjeans så rekommenderar jag ett besök!!!!

Må gott!!

Nätdejting....

Som singelpappa har man inte direkt tid längre att springa på krogen för att eventuellt träffa någon. Tänkte jag skulle prova på det här med nätdejting. Sagt och gjort, registrerade mig på några av våra största portaler inom detta område. Hade hört mkt genom kvinnliga bekanta att de får otroligt många skamliga förslag och knäppskallar som kontaktade dem.....Men tänkte att så farligt kan det väl inte vara!! Oj vad jag fick fel!!

Jag trodde så naiv som jag var att kvinnor hade ett annorlunda sätt än männens på dejtingsiter som nämnt ovan. Men oj vad många konstiga mail och kommentarer jag fick. Man blev helt förstummad...där var inget fel på fantasin om man säger så :-)

Undrar hur dessa människor uppför sig i det verkliga livet! Tänk att det skall vara så svårt att träffa någon.....
Ha en bra kväll!


En ny leksak

Tycker det är enormt roligt med tekniska prylar. Detta delar jag väl antagligen med de flesta män här i vårt avlånga land. Min senaste leksak jag införskaffat är en GPS. Helt suveränt!! Sparar både verkligen tid och besvär. Också perfekt när grabben tjoar efter en viss Hamburgerkedja, ja då är det bara att trycka på det namnet på gps:en så guidar den en vidare till det närmaste stället. Klockrent!
Ha en bra kväll & Må väl!

Livets Vatten......

Är väldigt förjust i god whisky. Tänkte väl inom sin tid skriva lite om det här.

Välkommen!

Jaha, då har man tagit steget in i blogg världen. Vem är jag då?  En ensamstående singel Pappa på 39 år med en son på 10 år som jag har varannan vecka.

Är som sagt helt ny inom detta så jag hoppas på förståelse fall inte allt blir rätt:-)

Bloggen kommer helt enkelt handla om min och min sons vardag samt kanske lite om hur det är att vara singelförälder i dagens samhälle......

Ha det bra!

RSS 2.0