Lite updateringar...

Har inte hunnit vara inne och skriva så mkt pga tidsbrist..men men så kan det bli i bland. Vår första utematch med pojkens lag slutade med 6-0 till grabbarna. Bådar gott inför seriestarten nu på Söndag.
Barnen hade även match i dag mot sina föräldrar. Även där seger med 9-6 efter straffar. Vinsten kom väl till lite med föräldrarnas godtycke:-)

Annars har det varit mycket jobbande och umgänge med grabben. Men i dag är det sista kvällen sen är det hans Mammas vecka...lika trist alltid!

Har försökt hitta en resa till mig och grabben till vettiga priser. Men det är ju sjukt vad resebolagen debiterar i högsosong för semesterresor. Hittade ett grymt fräckt hotell all inclusive i Turkiet med en enorm vattenpark. Och där kunde du åka i väg för ca 5-7000:-/person. Lät ju vettigt så jag skrev till bolaget då jag hade lite frågor och passade även på att fråga efter priset för mig och min grabb på 10 år. 1 vecka under Juli månad...23000:- Halleluja...snacka om att öka marginalerna!!!

Nej nu skall det stekas hamburgare och friteras pommes så man kan föda sin hungriga pojk som just nu är ute och skatar med en kompis. Ha en bra kväll!

Må Väl!
"SingelPappa"

Länkar

Här kommer jag försöka samla  diverse länkar . Vissa bara rena rekommendationer och vissa som jag är affiliate till. Men skall försöka presentera bra länkar som förhoppningsvis Ni kommer uppskatta.

Datingsite för singlar med barn.
Siten är visserliggen på engelska men uppkägget är ju klockrent. Har inte hittat någon aktiv datingsida i Sverige som just har Singlar med barn som ide. Hittade en site men den var under kosntruktion.
När jag gjorde en sökning på Svenska medlemmar kom det inte upp jättemånga men dock ett antal.
Basnivån är gratis så det skadar ju inte att kolla...
http://www.SingleParentMatch.com/i/af19018206


Söndag 6/4-08

Godmiddag!
I dag är är det vår första utematch för säsongen! Skall bli hur kul som helst!! Nu är det ju inte jag som spelar utan det är grabben. Själv nöjer jag mig med att vara tränare. Sen om vi hinner skall vi försöka gå på bio i kväll.

Skrivit detta tidigare, men är där verkligen ingen som känner till en resebyrå som arrangerar resor för singlar med barn? Nä nu bär det av för att förbereda inför matchen. Plocka fram kläder, kolla så planen är kritad, göra matchuppställningen.mm mm......................... Ha en riktigt bra dag!
Må Väl!
//Singelpappan

Torsdag 3/4-08

Haft problem att kunna logga in på mitt konto de senaste dagarna. Men noterade att de haft enorma problem tydligen när de försökte byta plattform. Jaja sånt händer den bästa. Har inte hänt så mycket, förra veckan var ju inte grabben hos mig så då blev det mest jobba och feja och dona i hemmet. Men nu denna veckan är han hos mig igen..skönt! Så nu är det full fart..härligt.
Nu börjar ju även fotbolls säsongen komma igång igen så nu är det träning och matcher titt som tätt. Roligt!!!
Bara en liten snabb uppdatering så här på lunchen.
Må väl allesammans!
"Singelpappa"


RSS 2.0